Historielaget i ny drakt, og nå også på facebook. Og litt om den nye boka

Elektrokompaniet v/Larsen og Forgaard
16. november 2016
Julekonkurranse
5. desember 2016

Hafrsfjord (Møllebukta) Foto: Jan Erik Hiim

Etter mange år med den samme nettsiden våres fant vi ut at tiden var inne for en real ansiktsløftning. Den samme gode informasjonen er fortsatt tilgjengelig, men i en mer oversiktlig måte. Du har kanskje kommet direkte til denne artikkelen fra en post på facebook eller en e-post og vi vil gi en kort beskrivelse hva som er nytt.

Hva er nytt?

Kort fortalt er absolutt alt nytt, utenom det innholdet som er samlet gjennom flere år. Et nytt oversiktlig design som også skal fungere godt på alle plattformer (mobil, nettbrett, pc osv.).
Det som er verdt å merke seg er nettbutikken våres, den finner du øverst i menyen under «BUTIKK».

Her har vi alle utgitte bøker tilgjengelig, og disse kan du nå bestille rett fra sofaen. Du kan velge å betale med kort eller bankoverføring. Vi anbefaler kortbetaling for raskere forsendelse. Du vil så om kort tid motta din bestilling rett hjem i postkassen.

Ny bok

Vårs nye bok MADLA I FORANDRING er nå ute, og den kan bestilles i nettbutikken her.

Madla Historielag er nå også kommet på facebook. Vi anbefaler at du går inn å trykker liker på denne siden så får du de siste oppdateringene fra historielaget der.

Vi håper og at du kan dele både våres facebookside, og våres nye nettside eller gjerne den nye boka. Vi har rom for mange fler som er glad i Madla.

Du kan finne oss ved å søke på Madla Historielag på Facebook, eller følge denne linken.

Brukerstøtte

For noen kan all overgang være vanskelig, og spesielt den av oss som kanskje ikke bruker digitale verktøy like mye som andre. Det er Roganett Computer Consult som har utført oppdraget for oss. Er det noe brukerteknisk vedrørende denne siden du ønsker hjelp til så hjelper Roganett alle brukere av madla-historielag.no gratis.

Det er ønskelig med spørsmål på mail: [email protected] Men du kan også ringe dem på dagtid. Kontaktinformasjon finnes på roganett.com

Roganett leverer alle typer data/It tjenester til små og mellomstore bedrifter, samt private. Medlemmer av Madla Historielag får 30% avslag i pris på tjenester hos Roganett. Denne medlemsfordelen gjelder til og med des. 2017.